суботу, 22 жовтня 2016 р.

Рудаков Микола Іванович

Народився 23 жовтня 1959 року в смт Чупахівка на Сумщині. Закінчив Київський державний інститут культури та факультет підвищення кваліфікації Київського державного університету ім. Шевченка.Член Національної спілки журналістів України та Всеукраїнської музичної спілки.
Головний редактор газети "Хата", голова Міжнародного доброчинного фонду "Українська хата".
Автор книг "Чупахівка чотирьохсотлітня" та "Автографи майстрів", упорядник п'яти книжок, автор слів пісень, понад півтисячі публікацій у газетах і журналах України та зарубіжжя, виступів на радіо і телебаченні.
Голова Оргкомітету - художній керівник Всеукраїнського фестивалю мистецтв "Майбутнє України - діти" та Міжнародного фестивалю-марафону "Будьмо, люди!". Автор сценарію, режисер-постановник та ведучий більше сотні концертів, вистав, тематичних вечорів майстрів мистецтв у Києві, містах і селах України, Білорусі, Росії, Словаччини, Франції...
Нагороджений Грамотою Верховної Ради України, 7 медалями, Знаком Київського міського голови "Знак Пошани", "Почесний працівник туризму України", Почесною відзнакою Міністерства культури "За досягнення в розвитку культури і мистецтв", орденом Святих Кирила і Мефодія Української Православної Церкви, багатьма іншими відзнаками міністерств і відомств, Київської облапсної державної адміністрації, Київської та Сумської обласних рад тощо.

Немає коментарів: